Waterpolo

okt 182017
 

Op 8 november zal de Algemene LedenVergadering van de ZPCH plaatsvinden. Op deze vergadering zijn alle leden of hun vertegenwoordigers welkom om mee te praten over het gevoerde en toekomstige beleid van onze vereniging. De agenda van deze ALV volgt z.s.m.

Zwemmen tijdens de zomer

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Zwemmen tijdens de zomer
jun 232017
 

Wil jij ook je zwemslagen bijhouden in de komende maanden, je clubgenoten ook in de zomerstop af en toe nog eens tegenkomen én een beetje in conditie blijven? Lees dan verder!Wij, van de WPC, zijn aan het bekijken of we in de zomermaanden een uur badwater kunnen huren om banen tezwemmen.
De optie die we nu hebben is:
Buitenbad in Nieuw Vennep op woensdagavond van 19.00-20.00.

Eerste training 28 juni 2017.

Laatste training 6 september 2017

Deze training is bedoeld om je waterpoloconditie een beetje op pijl te houden, in de vorm van een uurtje banen zwemmen.

We zorgen voor een programma (maar je mag ook je eigen programma zwemmen) en trainer op de kant/in het water, het wordt dus een serieuze training! De caps en ballen blijven in de tas of thuis.

Alle waterpololeden zijn welkom, maar meld je aan via mail naar de WPC voor deze mogelijkheid.

Hier zijn ook kosten aan verbonden.

Voor €25,00 kun je(11x) van 28 juni tot en met 6 september 2017 komen banen zwemmen. (Een los kaartje voor banenzwemmen is al gauw 5 euro)

Graag opgeven uiterlijk zondag 25 juni 23.59 uur!
Minimaal aantal deelnemers: 33 personen die een kaart voor 25 euro willen kopen.

Dus meld je aan!
Bij onvoldoende animo kan het helaas niet doorgaan omdat we geen financieel risico kunnen lopen.

ZPCH EG1 naar NK

 Nieuws, Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor ZPCH EG1 naar NK
mei 192017
 

Op 20 en 21 mei vindt het NK voor de E-jeugd plaats. Met het goede resultaat in de competitie heeft de ZPCH EG1 zich voor dit NK geplaatst! Ter gelegenheid van dit NK zijn onze waterpoloërs in een nieuwe outfit gestoken.

Agenda ALV 18 mei

 Algemeen, Nieuws, Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Agenda ALV 18 mei
mei 122017
 

Op 18 mei zal de Algemene LedenVergadering van de ZPCH plaatsvinden. De agenda via de link. Alle leden of hun wettelijk vertegenwoordigers zijn welkom om 20:30 uur in het SKWA.

ZPCH EG1 naar NK

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor ZPCH EG1 naar NK
apr 092017
 

Met een derde plaats in de competitie heeft de EG1 zich geplaatst voor het NK!

Heren 2 kampioen op laatste speeldag

 Nieuws, Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Heren 2 kampioen op laatste speeldag
apr 092017
 

ZPCH heren 2 ging de laatste speeldag in met een tweede positie op de ranglijst. De nummers 1, 2 en 3 hadden een gelijk aantal punten, maar op basis van onderling resultaat stond ZPCH op de tweede plaats. De nummer 1, VZV, wist eerder op de avond met 8-5 te winnen. Ook ZPCH won ruim met 14-7 tegen DAW h2. Doordat de nummer 3, het Y van de Ham verloor, ging het klassement op de kop en was ZPCH de nieuwe nummer 1 en daarmee kampioen!

ZPCH geeft waterpoloclinic aan sportklas KSH

 Nieuws, Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor ZPCH geeft waterpoloclinic aan sportklas KSH
apr 052017
 
Om 8.20 uur stonden ca. 30 2e klassers van de sportklas van het KSH wat onwennig in het zwembad. Opgewacht door vier trainers van ZPCH. Nog een waterpolo cap op je hoofd en hilariteit alom!

Na een goede warming-up dook iedereen het water in voor het inzwemmen. Na 10 minuten zwemmen werd de groep in vieren gesplitst. De ZPCH trainers; Kim van Velzen, Norbert Wijngaarden, Thom Smit en Peter Oudshoorn namen alle vier een onderdeel van de training voor hun rekening. Zodat alle kinderen verschillende aspecten van het mooie waterpolospel leerde kennen.

Stoot- en drukbal, overgooien en vangen met 1 hand (terwijl je boven blijft), op doel schieten en uit het water omhoog komen werd getraind.

Daarna werd er af gesloten met een echt wedstrijdje waterpolo, waar ze het geleerde in de praktijk konden brengen.

Op 9.30 uur was de training alweer afgelopen en gingen de sportieve KSH-ers vermoeid, maar een ervaring rijker, weer richting school. Woensdag 19 april is de andere helft van de sportklas van het KSH aan de beurt voor deze training. De trainers van ZPCH zijn er klaar voor en kijken er naar uit.

Wil je ook met je klas een waterpoloclinic volgen? Stuur dan een mail naar wpjeugd@zpch.nl, wie weet kunnen we dat in overleg met je school organiseren.