Waterpolo

Waterpoloclinic ZPCH jeugd

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Waterpoloclinic ZPCH jeugd
nov 222017
 

5 November 2017 was het dan zover. De eerste keer dat we met bijna de gehele ZPCH waterpolo jeugd (49 kids en 6 begeleiders) naar Zeist gingen. Voor een clinic van Johan Aantjes en nog drie trainers. Om 9.30 vertrokken we met zijn allen in de bus richting Zeist. Daar aangekomen was het omkleden en werd de groep in tweeën gedeeld. Eerste uur kreeg de ene groep droog training en andere theorie. Na een uur wisselde we om. Na een pauze gingen we het water in voor 1,5 uur en kregen de kids verschillende oefeningen uitgelegd. Na de 1,5 even lekker pauze om te lunchen en daarna weer het water in voor nog twee uur. Hierin kwamen er iets meer spel elementen bij. Om 17.30 terug in de bus naar Hoofddorp en terugkijkend op een zeer geslaagde dag.

 

 

Nieuwe Zwemkledinglijn ZPCH

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Zwemkledinglijn ZPCH
okt 222017
 

Graag willen wij als WPC, jullie mededelen dat wij voor onze kleding overgestapt zijn naar een nieuwe leverancier. Selesdesign heeft voor ons een nieuwe, moderne kledinglijn ontworpen. Ook beloven zij snellere levertijden! Via de website www.selesdesign.com kunnen jullie deze kleding bestellen. Eenmaal op de site ga je naar het kopje teams en klik je het ZPCH logo in. Wij krijgen korting op de badkleding, de code hiervoor is ZPCH2017. Mochten en problemen zijn met bestellen dan kan je contact opnemen met Oscar Volkers hij is contact persoon tussen Selesdesign en ZPCH. Emailadres: oscar@waterpolo.zpch.nl. Zie wisseling kledingleverancier .

Uitverkoop ZPCH Zwemkleding

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Uitverkoop ZPCH Zwemkleding
okt 222017
 

Vanwege de overschakeling naar een nieuwe zwemkledinglijn zal de oude lijn in de uitverkoop gaan. Binnenkort zijn de zwembroeken en badpakken tegen zeer aantrekkelijke prijzen te koop, deze kunnen naast de nieuwe lijn nog gewoon voor wedstrijden worden gebruikt! Hou de site van MTB goed in de gaten.

Boys only training

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Boys only training
okt 212017
 

Zaterdag 21 oktober was het de beurt aan alle ZPCH boys om met hun vriendjes een speciale waterpolotraining te krijgen. Veel jongens grepen deze kans om kennis te maken met waterpolo. Het was daardoor gezellig druk in het bad.

Algemene Leden Vergadering

 Algemeen, Nieuws  Reacties uitgeschakeld voor Algemene Leden Vergadering
okt 182017
 

Op 8 november zal de Algemene LedenVergadering van de ZPCH plaatsvinden. Op deze vergadering zijn alle leden of hun vertegenwoordigers welkom om mee te praten over het gevoerde en toekomstige beleid van onze vereniging. De agenda van deze ALV volgt z.s.m.

Zwemmen tijdens de zomer

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Zwemmen tijdens de zomer
jun 232017
 

Wil jij ook je zwemslagen bijhouden in de komende maanden, je clubgenoten ook in de zomerstop af en toe nog eens tegenkomen én een beetje in conditie blijven? Lees dan verder!Wij, van de WPC, zijn aan het bekijken of we in de zomermaanden een uur badwater kunnen huren om banen tezwemmen.
De optie die we nu hebben is:
Buitenbad in Nieuw Vennep op woensdagavond van 19.00-20.00.

Eerste training 28 juni 2017.

Laatste training 6 september 2017

Deze training is bedoeld om je waterpoloconditie een beetje op pijl te houden, in de vorm van een uurtje banen zwemmen.

We zorgen voor een programma (maar je mag ook je eigen programma zwemmen) en trainer op de kant/in het water, het wordt dus een serieuze training! De caps en ballen blijven in de tas of thuis.

Alle waterpololeden zijn welkom, maar meld je aan via mail naar de WPC voor deze mogelijkheid.

Hier zijn ook kosten aan verbonden.

Voor €25,00 kun je(11x) van 28 juni tot en met 6 september 2017 komen banen zwemmen. (Een los kaartje voor banenzwemmen is al gauw 5 euro)

Graag opgeven uiterlijk zondag 25 juni 23.59 uur!
Minimaal aantal deelnemers: 33 personen die een kaart voor 25 euro willen kopen.

Dus meld je aan!
Bij onvoldoende animo kan het helaas niet doorgaan omdat we geen financieel risico kunnen lopen.

ZPCH EG1 naar NK

 Nieuws, Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor ZPCH EG1 naar NK
mei 192017
 

Op 20 en 21 mei vindt het NK voor de E-jeugd plaats. Met het goede resultaat in de competitie heeft de ZPCH EG1 zich voor dit NK geplaatst! Ter gelegenheid van dit NK zijn onze waterpoloërs in een nieuwe outfit gestoken.