Diplomazwemmen

okt 182017
 

Op 8 november zal de Algemene LedenVergadering van de ZPCH plaatsvinden. Op deze vergadering zijn alle leden of hun vertegenwoordigers welkom om mee te praten over het gevoerde en toekomstige beleid van onze vereniging. De agenda van deze ALV volgt z.s.m.

okt 122017
 

Beste ouders,

Volgende week vindt de eerste keer afzwemmen van het seizoen plaats. Deze week heeft uw kind te horen gekregen of hij/zij mag afzwemmen. Voor beide diploma’s (SSP en ABC) zal dit plaatsvinden op woensdag 18 oktober. Alle ouders, opa’s/oma’s en broertjes/zusjes zijn uitgenodigd om te komen kijken en er een feestje van te maken.

SuperSpetters afzwemmen is van 18:00u tot 19:00u.
ABC afzwemmen is van 19:00u tot 20:00u.

De andere zwemlessen gaan door, maar vinden plaats in aangepaste vorm.

Na afloop van het afzwemmen worden de diploma’s uitgedeeld; stopt uw kind met zwemmen, dan nemen we graag het pasje in ontvangst na de uitreiking van de diploma’s.

Voor het afzwemmen van SuperSpetters
Uw kind heeft ook voorkeur opgegeven voor een proeftraining en één van de ouders mag hierbij mee doen. Neem dus zelf ook een zwempak mee. Een broertje of zusje, mits in het bezit van een diploma, mag ook meedoen. Het handigste is als u van te voren omkleed en daarna iets over uw zwemkleding aandoet tijdens het afzwemmen.

Start seizoen 2017-2018 op maandag 4 september

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Start seizoen 2017-2018 op maandag 4 september
jul 202017
 

Beste ouder(s),

De laatste zwemlessen zijn vorige week al geweest en de vakantie staat voor de deur. Volgend seizoen is de eerste zwemles op maandag 4 september. Blijf op de hoogte van bijzondere data via de kalender. Voor nu een fijne vakantie en tot volgend seizoen!

Afzwemfoto’s ABC en SSP afzwemmen

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemfoto’s ABC en SSP afzwemmen
jul 202017
 

Vorige week op woensdag 12 juli was de laatste zwemles en ook de laatste keer afzwemmen van het seizoen. Er werd afgezwommen voor het B, C en SuperSpetters diploma. Hartelijk gefeliciteerd met jullie diploma! Hieronder de foto’s van alle geslaagden.

Klik hier voor nog een paar gezellige foto’s.

Diploma B

Diploma C

Diploma SuperSpetters

 

 

 

Afzwemfoto’s zwemvaardigheid

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemfoto’s zwemvaardigheid
jul 122017
 

Afgelopen week werd er afgezwommen bij zwemvaardigheid. Hieronder de foto’s van alle kinderen die hun diploma hebben gehaald.

Gefeliciteerd allemaal!

Survival 1 en Survival 3 diploma

Waterpolo 1 en 3, Synchroon 3 diploma

Freek in het zonnetje gezet

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Freek in het zonnetje gezet
jul 112017
 

© Foto United Photos/Paul Vreeker

Zwemmeester Freek, of zoals de leskinderen Freek ook wel noemen, de meester met de witte baard, werd afgelopen vrijdag in het zonnetje gezet door de vereniging, maar ook door de burgemeester. Freek zal namelijk volgend seizoen wat minder vaak in het zwembad te vinden zijn.
Daarom was er afgelopen vrijdag een receptie voor Freek waar ook de burgemeester aanwezig was. Van de burgemeester ontving Freek een oorkonde en een erespeld voor zijn werk de afgelopen 50 jaar. Op de receptie waren ook lesgevers die Freek heeft opgeleid nadat hij ze heeft lesgegeven op het Kaj Munk College (zie foto). Hiernaast waren ook verschillende kranten aanwezig. Lees hieronder de artikelen.

http://hcnieuws.nl/deel-je-nieuws-artikel/burgemeester-weterings-zet-kroon-op-freeks-werk-254366

https://www.haarlemsdagblad.nl/playlist/haarlemmermeer-uitgelicht/artikel/freek-kroon-krijgt-erespeld-haarlemmermeer-negentien-jaar-na-lintje

Afzwemmen SuperSpetters 12 juli

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemmen SuperSpetters 12 juli
jul 062017
 

Beste ouder(s),

Woensdag 12 juli gaan we afzwemmen voor het SuperSpetters diploma. We willen er een groot feestje van maken. Alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn daarom ook uitgenodigd!
Het afzwemmen begint om 18:00 en is naar verwachting om 19:00 afgelopen. Wij verwachten een kwartier van te voren, om 18:45, omgekleed aanwezig in kleedkamer 6.

Uw kind heeft ook voorkeur opgegeven voor een proeftraining en één van de ouders mag hierbij mee doen. Neem dus zelf ook een zwempak mee. Een broertje of zusje, mits in het bezit van een diploma, mag ook meedoen. Het handigste is als u van te voren omkleed en daarna iets over uw zwemkleding aandoet tijdens het afzwemmen.

De zwemlessen in het diepe gaan gewoon door maar vinden plaats in aangepaste vorm.

Afzwemmen B en C op 12 juli

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemmen B en C op 12 juli
jul 052017
 

Beste ouder(s),

Als het goed is heeft uw kind deze week te horen gekregen of hij/zij mag afzwemmen. We gaan afzwemmen op 12 juli. We zullen met het B en C-diploma om 19:00 uur starten.

Wij verwachten de afzwemmers in kleedkamer 6 uiterlijk 15 minuten van te voren, om 18:45 uur, in dezelfde kleding (zie pagina 5) als voor de lessen. De kinderen die niet mogen afzwemmen worden wel verwacht voor de normale lessen. Deze zullen plaatsvinden in aangepaste vorm.

Stopt uw kind met zwemmen, dan nemen we graag het pasje in ontvangst na de uitreiking van de diploma’s.