Diplomazwemmen

aug 152017
 

Voor kinderen die nog nooit zwemlessen hebben gehad, werken wij bij de ZPCH met een wachtlijst. Op dit moment is de wachtlijst relatief kort. Schrijft u uw kinderen nu in dan kunnen zij in November al beginnen met zwemmen! Zwemt u nu bij een andere instantie en wilt u overstappen? Dan is er helemaal geen wachtlijst. Als u nu inschrijft kan uw kind direct na de zomervakantie komen voorzwemmen! We kijken dan waar uw kind het beste past in het SuperSpetters traject. Hierdoor kan uw kind meteen goed beginnen.

Start seizoen 2017-2018 op maandag 4 september

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Start seizoen 2017-2018 op maandag 4 september
jul 202017
 

Beste ouder(s),

De laatste zwemlessen zijn vorige week al geweest en de vakantie staat voor de deur. Volgend seizoen is de eerste zwemles op maandag 4 september. Blijf op de hoogte van bijzondere data via de kalender. Voor nu een fijne vakantie en tot volgend seizoen!

Afzwemfoto’s ABC en SSP afzwemmen

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemfoto’s ABC en SSP afzwemmen
jul 202017
 

Vorige week op woensdag 12 juli was de laatste zwemles en ook de laatste keer afzwemmen van het seizoen. Er werd afgezwommen voor het B, C en SuperSpetters diploma. Hartelijk gefeliciteerd met jullie diploma! Hieronder de foto’s van alle geslaagden.

Klik hier voor nog een paar gezellige foto’s.

Diploma B

Diploma C

Diploma SuperSpetters

 

 

 

Afzwemfoto’s zwemvaardigheid

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemfoto’s zwemvaardigheid
jul 122017
 

Afgelopen week werd er afgezwommen bij zwemvaardigheid. Hieronder de foto’s van alle kinderen die hun diploma hebben gehaald.

Gefeliciteerd allemaal!

Survival 1 en Survival 3 diploma

Waterpolo 1 en 3, Synchroon 3 diploma

Freek in het zonnetje gezet

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Freek in het zonnetje gezet
jul 112017
 

© Foto United Photos/Paul Vreeker

Zwemmeester Freek, of zoals de leskinderen Freek ook wel noemen, de meester met de witte baard, werd afgelopen vrijdag in het zonnetje gezet door de vereniging, maar ook door de burgemeester. Freek zal namelijk volgend seizoen wat minder vaak in het zwembad te vinden zijn.
Daarom was er afgelopen vrijdag een receptie voor Freek waar ook de burgemeester aanwezig was. Van de burgemeester ontving Freek een oorkonde en een erespeld voor zijn werk de afgelopen 50 jaar. Op de receptie waren ook lesgevers die Freek heeft opgeleid nadat hij ze heeft lesgegeven op het Kaj Munk College (zie foto). Hiernaast waren ook verschillende kranten aanwezig. Lees hieronder de artikelen.

http://hcnieuws.nl/deel-je-nieuws-artikel/burgemeester-weterings-zet-kroon-op-freeks-werk-254366

https://www.haarlemsdagblad.nl/playlist/haarlemmermeer-uitgelicht/artikel/freek-kroon-krijgt-erespeld-haarlemmermeer-negentien-jaar-na-lintje

Afzwemmen SuperSpetters 12 juli

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemmen SuperSpetters 12 juli
jul 062017
 

Beste ouder(s),

Woensdag 12 juli gaan we afzwemmen voor het SuperSpetters diploma. We willen er een groot feestje van maken. Alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn daarom ook uitgenodigd!
Het afzwemmen begint om 18:00 en is naar verwachting om 19:00 afgelopen. Wij verwachten een kwartier van te voren, om 18:45, omgekleed aanwezig in kleedkamer 6.

Uw kind heeft ook voorkeur opgegeven voor een proeftraining en één van de ouders mag hierbij mee doen. Neem dus zelf ook een zwempak mee. Een broertje of zusje, mits in het bezit van een diploma, mag ook meedoen. Het handigste is als u van te voren omkleed en daarna iets over uw zwemkleding aandoet tijdens het afzwemmen.

De zwemlessen in het diepe gaan gewoon door maar vinden plaats in aangepaste vorm.

Afzwemmen B en C op 12 juli

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemmen B en C op 12 juli
jul 052017
 

Beste ouder(s),

Als het goed is heeft uw kind deze week te horen gekregen of hij/zij mag afzwemmen. We gaan afzwemmen op 12 juli. We zullen met het B en C-diploma om 19:00 uur starten.

Wij verwachten de afzwemmers in kleedkamer 6 uiterlijk 15 minuten van te voren, om 18:45 uur, in dezelfde kleding (zie pagina 5) als voor de lessen. De kinderen die niet mogen afzwemmen worden wel verwacht voor de normale lessen. Deze zullen plaatsvinden in aangepaste vorm.

Stopt uw kind met zwemmen, dan nemen we graag het pasje in ontvangst na de uitreiking van de diploma’s.

Belangrijke informatie voor ABC diploma zwemmers

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Belangrijke informatie voor ABC diploma zwemmers
jun 072017
 

Dit heeft alleen betrekking tot de kinderen die nu voor hun A, B of C diploma zwemmen.

Beste ouder(s),

Zoals u wel al is opgevallen zwemmen er niet zo veel kinderen voor A, B of C diploma meer en zijn wij begonnen met de SuperSpetters methode. Aan het einde van 2017 stoppen wij helemaal met de lessen voor A, B en C. Dit betekent dat het daarna niet meer mogelijk is om bij ons een A, B of C diploma te halen. Echter, wij willen wel nog de kinderen de mogelijkheid geven om al hun diploma’s te halen. Daarom zwemmen wij in het nieuwe seizoen nog twee keer af voor de ABC diploma’s. Een keer aan het eind van oktober/begin november en vlak voor de kerstvakantie. In totaal is er dus nog 3 keer de mogelijkheid om een A, B of C diploma te halen. Dit seizoen zwemmen we nog op 12 juli af voor ABC.

Mocht u nog vragen hebben kunt u deze altijd stellen aan één van de coördinatoren langs de badrand.

Laatste ronde afzwemmen ABC/SSP seizoen 16/17

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Laatste ronde afzwemmen ABC/SSP seizoen 16/17
jun 072017
 

Beste ouder(s),

Dit seizoen gaan we nog een keer afzwemmen voor ABC en SuperSpetters. Op 12 juli gaan we afzwemmen voor deze diploma’s. Tussen 18:00-19:00 zwemmen de SuperSpetters kinderen; tussen 19:00-20:00 zwemmen de ABC kinderen af.