Kalender

 

Kijkdagen

Ongeveer één keer in de 7 weken is het kijkdag. Op deze dag is het mogelijk voor ouders en andere belangstellenden binnen in de zwemzaal te kijken naar de vorderingen van hun zoon/dochter. De kijkdagen zijn ook bedoeld om vragen te stellen aan de coördinatoren. Op de andere dagen kunt u in de horeca op de beeldschermen naar de vorderingen van uw zoon/ dochter kijken.
Bij het opstellen van het schema hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met schoolvakanties, proefzwemmen e.d. Daarom kan de ene periode iets langer uitvallen dan de andere.
Alle kijktijden zijn een half uur. U mag het tweede half uur de zwemzaal in om naar de zwemkunsten van uw zoon/dochter te kijken.

Kalender

Download deze kalender. Hierin staan alle speciale data, zoals (zomer)vakantie, proef- en afzwemdagen en kijkdagen overzichtelijk vermeld. Blijf deze pagina in de dagen houden voor eventuele aanpassingen.
Kalender 2017-2018 (onder voor behoud)

Waarom doorgaan tot C-niveau (KNZB diploma)?

Met de komst van de zwemparadijzen met wildwaterglijbanen en veel nieuwe vormen van recreatie in, op en bij het water hebben kinderen andere vaardigheden nodig dan vroeger. Die andere vaardigheden leren kinderen vooral tijdens de lessen van de SuperSpetters methode. Een kind met het complete SuperSpetters-diploma op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke zwemsporten en aan activiteiten in en om het water.

Doorgaan met vaardigheid

Wil je na je SuperSpetters diploma een echte all-roundzwemmer worden, ga dan door met vaardigheidsles. Bij vaardigheid kan je 15 verschillende diploma’s halen:

  • 3x algemeen vaardigheidVaardigheiddiploma 1
  • 3x snorkelen
  • 3x waterpolo
  • 3x survival
  • 3x synchroonzwemmen