Afzwemfoto’s 13 december

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemfoto’s 13 december
dec 152017
 

Woensdag, 13 december, werd er afgezwommen voor A, C en SuperSpetters diploma’s. Iedereen heeft zijn diploma behaald!
Hartelijk gefeliciteerd met jullie diploma! Hieronder de foto’s van alle geslaagden. Het was een geslaagd kerstfeest.

Klik hier voor nog een paar gezellige foto’s.

Diploma SuperSpetters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diploma A & Diploma C

Afzweminformatie 12 december 2017

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzweminformatie 12 december 2017
dec 072017
 

Beste ouders,

Volgende week gaan we afzwemmen voor SuperSpetters en ABC. Deze week heeft uw kind te horen gekregen of hij/zij mag afzwemmen. Voor beide diploma’s (SSP en ABC) zal dit plaatsvinden op woensdag 18 oktober. Alle ouders, opa’s/oma’s en broertjes/zusjes zijn uitgenodigd om te komen kijken en er een feestje van te maken. Dit is de laatste mogelijkheid dat uw kind kan afzwemmen voor een ABC diploma. Vanaf 2018 verzorgen wij geen ABC lessen meer.

SuperSpetters afzwemmen is van 17:45u tot 19:00u.
ABC afzwemmen is van 19:00u tot 20:00u.

De andere zwemlessen gaan door, maar vinden plaats in aangepaste vorm.

Na afloop van het afzwemmen worden de diploma’s uitgedeeld; stopt uw kind met zwemmen, dan nemen we graag het pasje in ontvangst na de uitreiking van de diploma’s.

Voor het afzwemmen van SuperSpetters
Uw kind heeft ook voorkeur opgegeven voor een proeftraining en één van de ouders mag hierbij mee doen. Neem dus zelf ook een zwempak mee. Een broertje of zusje, mits in het bezit van een diploma, mag ook meedoen. Het handigste is als u van te voren omkleed en daarna iets over uw zwemkleding aandoet tijdens het afzwemmen. Als het te druk wordt tijdens deze proeftraining kunnen wij u verzoeken om aan de badrand plaats te nemen, zodat de kinderen nog wel alle aandacht krijgen die zij verdienen.

Waterpoloclinic ZPCH jeugd

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Waterpoloclinic ZPCH jeugd
nov 222017
 

5 November 2017 was het dan zover. De eerste keer dat we met bijna de gehele ZPCH waterpolo jeugd (49 kids en 6 begeleiders) naar Zeist gingen. Voor een clinic van Johan Aantjes en nog drie trainers. Om 9.30 vertrokken we met zijn allen in de bus richting Zeist. Daar aangekomen was het omkleden en werd de groep in tweeën gedeeld. Eerste uur kreeg de ene groep droog training en andere theorie. Na een uur wisselde we om. Na een pauze gingen we het water in voor 1,5 uur en kregen de kids verschillende oefeningen uitgelegd. Na de 1,5 even lekker pauze om te lunchen en daarna weer het water in voor nog twee uur. Hierin kwamen er iets meer spel elementen bij. Om 17.30 terug in de bus naar Hoofddorp en terugkijkend op een zeer geslaagde dag.

 

 

Belangrijk: datumwijziging afzwemblok december

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Belangrijk: datumwijziging afzwemblok december
nov 072017
 

Beste ouder(s),

In december zijn een aantal data gewijzigd. Dit komt door de Open Nederlandse Kampioenschappen (ONK) die plaatsvinden tussen 21 december en 23 december.
De dagen ervoor vinden er al voorbereidingen plaats. Daarom is er besloten om het proefzwemmen en afzwemmen van ABC, SuperSpetters en vaardigheid een week eerder te laten plaatsvinden.

Er wordt dus afgezwommen op maandag 11 december voor vaardigheid diploma’s en op woensdag 13 december voor ABC en SuperSpetters diploma’s.

Zie ook de kalender pagina.

De laatste week voor de kerstvakantie proberen wij wel de lessen zoveel mogelijk door te laten gaan. Let, in de laatste 3 weken voor de vakantie, op de losse mededelingen bij de 2 doucheruimten.

Afzwemfoto’s 18 oktober

 Diplomazwemmen  Reacties uitgeschakeld voor Afzwemfoto’s 18 oktober
okt 242017
 

Vorige week, op woensdag 18 oktober, werd er afgezwommen voor B, C en SuperSpetters diploma’s. Iedereen heeft zijn diploma behaald!
Hartelijk gefeliciteerd met jullie diploma! Hieronder de foto’s van alle geslaagden.

Klik hier voor nog een paar gezellige foto’s.

Diploma B & Diploma C

Diploma SuperSpetters

Nieuwe Zwemkledinglijn ZPCH

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe Zwemkledinglijn ZPCH
okt 222017
 

Graag willen wij als WPC, jullie mededelen dat wij voor onze kleding overgestapt zijn naar een nieuwe leverancier. Selesdesign heeft voor ons een nieuwe, moderne kledinglijn ontworpen. Ook beloven zij snellere levertijden! Via de website www.selesdesign.com kunnen jullie deze kleding bestellen. Eenmaal op de site ga je naar het kopje teams en klik je het ZPCH logo in. Wij krijgen korting op de badkleding, de code hiervoor is ZPCH2017. Mochten en problemen zijn met bestellen dan kan je contact opnemen met Oscar Volkers hij is contact persoon tussen Selesdesign en ZPCH. Emailadres: oscar@waterpolo.zpch.nl. Zie wisseling kledingleverancier .

Uitverkoop ZPCH Zwemkleding

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Uitverkoop ZPCH Zwemkleding
okt 222017
 

Vanwege de overschakeling naar een nieuwe zwemkledinglijn zal de oude lijn in de uitverkoop gaan. Binnenkort zijn de zwembroeken en badpakken tegen zeer aantrekkelijke prijzen te koop, deze kunnen naast de nieuwe lijn nog gewoon voor wedstrijden worden gebruikt! Hou de site van MTB goed in de gaten.

Boys only training

 Waterpolo  Reacties uitgeschakeld voor Boys only training
okt 212017
 

Zaterdag 21 oktober was het de beurt aan alle ZPCH boys om met hun vriendjes een speciale waterpolotraining te krijgen. Veel jongens grepen deze kans om kennis te maken met waterpolo. Het was daardoor gezellig druk in het bad.

Algemene Leden Vergadering

 Algemeen, Nieuws  Reacties uitgeschakeld voor Algemene Leden Vergadering
okt 182017
 

Op 8 november zal de Algemene LedenVergadering van de ZPCH plaatsvinden. Op deze vergadering zijn alle leden of hun vertegenwoordigers welkom om mee te praten over het gevoerde en toekomstige beleid van onze vereniging. De agenda van deze ALV volgt z.s.m.