Inschrijven

 

Wil je veel van deze sport leren en meedoen aan wedstrijden of lijkt het je leuk om het naast je andere sport of bezigheden te doen? Dan volgt hieronder de nodige informatie:

  • Om lid te worden van ZPCH-synchroonzwemmen moet je minstens in het bezit zijn van het diploma B van het Zwem-ABC.
  • De sporters die er nu op zitten, hebben het zo naar hun zin, dat ze bijna allemaal 2x per week trainen.
  • Daarnaast zijn de wedstrijden ook heel leuk en spannend. Daar wordt door de sporters ook echt naar uitgekeken!

Er zijn 2 verschillende lidmaatschappen, waaruit je kunt kiezen:

  • Competitief: Je traint 2x per week en je doet  mee aan wedstrijden.
  • Recreatief: Je traint 1x per week en je wilt meedoen aan wedstrijden.

 Proeflessen

Als je eerst een paar keer mee wilt trainen om te kijken of synchroonzwemmen iets voor je is, dan is dat mogelijk. Bij synchroonzwemmen mag je 1 maand gratis proefzwemmen. Om te voorkomen dat je na deze proefperiode niet direct door kunt gaan met trainen, zullen de trainers je na de derde week alvast vragen of je al besloten hebt lid te willen worden. Als we namelijk op tijd het inschrijfformulier hebben ontvangen, kun je na de proefperiode gewoon door blijven zwemmen.

Om er voor te zorgen dat de trainers alle benodigde informatie hebben voor het geval er bijvoorbeeld iets gebeurt waarvoor je ouders benaderd moeten worden, is het belangrijk het proefles registratieformulier in te vullen en aan de trainers te geven.

Registratie Formulier Proeflessen 

 

Lid worden

Inschrijven kan door middel van het invullen van het elektronische inschrijfformulier. Klik hier om naar het formulier toe te gaan.

Na het inschrijven zul je een Email ontvangen met een bevestiging van je inschrijving. Je kunt daarna op de eerst volgende training gewoon meedoen. Voor de trainingstijden kun je hier kijken.

Voor een overzicht en voorbeelden van de contributie en overige kosten kun je hier kijken

 

Opzeggen Synchroonzwemmen

We zouden het natuurlijk erg jammer vinden als je op wilt zeggen, maar als je dit toch wilt, moet je het onderstaande formulier invullen en opsturen voor 1 juli van het lopende seizoen. Indien er niet opgezegd wordt voor die datum, is het gehele contributie bedrag voor het volgende seizoen verschuldigd!

Opzeggingsformulier