Sportfair groot succes!

Zondag 8 juli 2012 was de dag van de Sportfair Hoofddorp. De dag voor alle sporten om zich te presenteren. Natuurlijk was ZPCH ook present, en hoe! Dit jaar werd groots uitgepakt met een mooie stand, pontons in het water, een omkleedtent, een waterpoloveld in de Toolenburgse plas en natuurlijk de komst van de Olympische held Maarten van der Weijden.
Onze vrijwilligers waren voor deze gelegenheid in mooie nieuwe shirts gestoken, zodat ze goed herkenbaar waren. Wat kan er dan nog mis gaan? Het weer? Ach, de zwemmers kwamen naar de fair om nat te worden en dat is goed gelukt!

De clinic van Maarten van der Weijden was een van de hoogtepunten van de dag, helemaal omdat Maarten het zo leuk vond dat hij ook zelf zijn zwembroek aantrok en mee het water in ging. Met Maarten voorop, gevolgd door de vele belangstellenden werd een eind over de plas gezwommen en kregen de deelnemers allerlei nuttige tips. De belangstelling vanuit onze vereniging was natuurlijk groot, niet alleen de wedstrijdzwemmers, maar ook de waterpoloërs en synchroonzwemsters wilden wel een stukje met Maarten meezwemmen. Na de clinic waren de ZPCH-ers het water nog lang niet zat en werd er gezamenlijk een potje waterpolo gedaan.
De foto’s van deze dag zijn te zien op deze pagina

Namens het Bestuur wil ik alle vrijwilligers die deze dag tot zo’n succes hebben gemaakt hartelijk bedanken! En hopelijk tot ziens volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *