ZPCH leszwemmen beste zwemles aanbieder Noord-Holland

Carla Mol en Freek Kroon met de award voor “beste zwemles aanbieder Noord-Holland”
Op zondag 5 februari werden de beste zwemles aanbieder in Nederland bekend gemaakt. Dit vond plaatst tijdens een evenement in zwembad De Kwakel te Utrecht. Ook werden de beste zwemles aanbieders per provincie bekend gemaakt.

Het leszwemmen van ZPCH was genomineerd voor de prijs “beste zwemles aanbieder van Nederland 2016”. Deze prijs werd niet gewonnen maar wel ging de award voor “beste zwemles aanbieder van Noord-Holland” mee naar Hoofddorp. Met een klantscore van 8,2 bleven we de concurrentie voor.

 

SuperSpetters controle

Bij de zwemmethode SuperSpetters hoort ook een controle. De KNZB doet dit om de kwaliteit van de zwemlessen te waarborgen. In januari heeft de ZPCH haar eerste controle gehad. De controleur kijkt niet alleen of buiten het zwembad alles op orde is, maar ook in het zwembad naar de kwaliteit van de lessen. Na afloop komt er een rapport over het bezoek. Zo werd er onder andere geschreven: “Een vereniging die goed heeft nagedacht over vorm en inhoud van SuperSpetters.” en “Extra onder de indruk van hoe ZPCH zoveel jonge mensen aan zich weet te binden, enthousiast, betrokken en allemaal opgeleid of in opleiding. Dat maakt dat het aantal kinderen per lesgever beperkt blijft.”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.