Informatie Ouder&Kind zwemmen 23 oktober

Beste ouders en verzorgers,

Tijdens de herfstvakantie is er op woensdag 23 oktober tussen 18:00 en 20:00 ruimte om samen met uw kind te komen zwemmen.

Voor 3 euro per volwassene kunt u onder begeleiding van een ervaren lesgever uw kind zwemles geven. U bent de eigen juf/ meester van uw kind dit houdt in dat u niet met de reguliere les meezwemt. Deze activiteit vind plaats in het zes banenbad met een ondiep en diep gedeelte door middel van een beweegbare bodem.

Kinderen die nog niet op zwemles zitten zijn ook welkom om met bandjes in het ondiepe gedeelte te zwemmen onder begeleiding van een ouder.

De reguliere zwemlessen gaan gewoon door. U kunt ervoor kiezen om voor of na de les van uw kind te komen oefenen op de woensdag.

Praktische informatie

  • Locatie: Zes banenbad in het SKWA.
  • Betaling: Contant bij een van de coƶrdinatoren in het zes banen bad.
    Let op! Betaling vind plaats in het zes banenbad bij de badrand waar de kassa staat en niet bij de receptie van het SKWA zelf.
  • Wanneer: U bent welkom ieder moment tussen 18:00 en 20:00.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via diplomazwemmen@zpch.nl u kunt ons ook aanspreken in het zwembad of een berichtje via facebook sturen. Aanmelding voor dit evenement is niet nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.