Zwemlessen en afzwemmen afgelast wegens coronavirus

Beste (ouders van) leden van ZPCH,

De afgelopen weken is er veel te doen geweest rondom het virus Corona (Covid-19). Donderdag zijn door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit heeft ook impact op de verenigingsactiviteiten die wij organiseren.

Als bestuur volgen wij de ontwikkelingen op de voet en nemen wij maatregelen conform de adviezen die vanuit het RIVM, NOC-NSF en KNZB worden gegeven. Daar is al besloten om alle wedstrijden tot en met eind maart te annuleren. Als vereniging hebben wij besloten om in lijn met de adviezen alle activiteiten te staken in maart.

Concreet betekent dit dat:

  • Er geen trainingen en zwemlessen zijn;
  • Wedstrijden geannuleerd zijn;
  • Het afzwemmen voor zowel elementair zwemmen als vaardigheid zwemmen niet
    doorgaan

We beseffen ons dat er veel vragen zijn en zullen de komende tijd ons best doen om jullie zo goed mogelijk te informeren. Wij vragen uw begrip voor de genomen maatregelen. Zodra er ontwikkelingen zijn die invloed hebben op dit beleid zullen wij jullie zo spoedig mogelijk informeren.

Namens alle afdelingen en het dagelijks bestuur,
Ruud Holswilder
Bestuursvoorzitter ZPCH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *