Update omtrent corona maatregelen

Beste (ouders van) leden van ZPCH,

Alweer meer dan twee weken geleden informeerden wij jullie over de maatregelen die ZPCH nam in verband met het Corona virus. Inmiddels beïnvloeden de maatregelen die de regering heeft genomen iedereen. Scholen zijn dicht, sportclubs en sportcomplexen zijn gesloten en evenementen zijn afgelast.

Als bestuur houden we alle ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. De realiteit is dat we afhankelijk zijn van regeringsmaatregelen, voornamelijk het opheffen daarvan, om onze verenigingsactiviteiten weer voort te mogen zetten. Op dit moment is de situatie dat alle maatregelen tot en met 28 april verlengd worden. We moeten er ernstig rekening mee houden dat verenigingsactiviteiten pas weer in juni opgestart mogen worden.

We krijgen ook vragen over de financiële gevolgen van deze situatie. De KNZB heeft
inmiddels duidelijk gemaakt dat hun contributie voor de leden wel geïnd gaat worden. Ook met Sportfondsen is er contact over het niet beschikbaar kunnen stellen van de
accommodaties en de kosten die dit met zich meebrengt. Vanwege alle onduidelijkheid hebben we besloten om de contributie inning van april 2020 niet door te laten gaan. Bij iedere toekomstige contributie inning beoordelen we of deze nodig is. Mocht het voor het voortbestaan van de vereniging nodig zijn, kan het zijn dat we niet geïnde contributie alsnog innen. We hopen dat dit niet nodig is maar hopen ook op jullie begrip als dit wel nodig blijkt te zijn.

Tot slot wil ik jullie vragen om oog voor elkaar te blijven houden. We blijven een vereniging, ook als we elkaar even niet “in het echt zien”.

Namens alle afdelingen en het dagelijks bestuur,
Ruud Holswilder
Bestuursvoorzitter ZPCH

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.