Laatste week zwemles

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vandaag begint de laatste week met zwemlessen voor de zomervakantie. Op zondag 5 juli zwemmen we af en daarmee luiden we de vakantie in met een feestje. Na de vakantie zien we de kinderen graag weer vanaf maandag 17 augustus. De kalender voor volgend seizoen is nog niet rond, maar zal zo spoedig mogelijk op de kalender pagina verschijnen.

Daarnaast zijn er door de overheid versoepelingen aangekondigd vanaf woensdag 1 juli. Echter, het corona protocol van Diplomazwemmen ZPCH zal niet meer worden aangepast voor de resterende zwemlessen van dit seizoen. Voor het nieuwe seizoen maken we een nieuw protocol waarin deze versoepelingen worden verwerkt.

Tot in het zwembad! En anders een fijne vakantie!

Eén antwoord op “Laatste week zwemles”

  1. Hoe kom ik in de zwemscore? Inlog is destijds naar een oud e-mail adres gestuurd.
    Gisteren begreep ik dat de zwemscore voor nu bijgewerkt zou worden.
    Alvast bedankt.
    Helène van den Berg, moeder Mees van den Berg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *