UPDATE TOCH GEEN ZWEMLES

Beste ouder/verzorger, 

Zoals in het vorige nieuwsbericht vermeld stond, zijn wij in gesprek gegaan met het zwembad om te kijken of we zwemles konden blijven geven. Waar eerst ruimte bleek voor zwemlessen tot en met 12 jaar, is dat een dat woensdag later op de dag teruggedraaid en mogen er geen zwemlessen meer worden gegeven. Zie ook dit nieuwsbericht.

Zwemlessen tot en met woensdag 18 november kunnen geen doorgang vinden. Dat vinden wij uiteraard ontzettend jammer. Wat er na 18 november kan en mag m.b.t. de activiteiten van sportverenigingen is helaas nog onduidelijk. Zodra wij hier meer over weten brengen we u uiteraard op de hoogte. Voor nu gaan we ervan uit dat de eerst volgende zwemles op zaterdag 21 november is.

Mochten er vragen zijn over de contributie, afzwemmogelijkheden, privélessen of inhaallessen verzoeken wij u hiermee te wachten totdat er meer duidelijkheid is over de hervatting van de zwemlessen zodat we u een gericht antwoord kunnen geven.  

Vriendelijke groet,

De commissie Diplomazwemmen