Zwemles update nav maatregelen per 03-11-2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

gisteren zijn er nieuwe beperkende maatregelen getroffen door de overheid. Helaas treffen deze maatregelen ons als zwemschool ook. Zwembaden moeten worden gesloten voor de komende 2 weken. Uitgezonderd: voor zwemlessen tot en met 12 jaar mogen zwembaden open blijven (zie ook het bericht van de KNZB).

Vandaag kwam het Sportcomplex Koning Willem-Alexander met een nieuwsbericht naar buiten dat zij haar deuren zal sluiten, ook voor zwemlessen. Vanaf woensdag 4 november 22:00 worden de deuren gesloten en zijn er geen activiteiten in het zwembad. Vanavond is er dus nog wel zwemles.

Momenteel zijn wij in gesprek met het zwembad en kijken we naar mogelijkheden om de zwemlessen door te laten gaan. Daar is nu nog geen duidelijkheid over, maar wij doen ons best om dit zo spoedig mogelijk met u te communiceren.

Wij rekenen op uw begrip en zien u vanavond nog graag bij de zwemlessen!