Harde lockdown > geen zwemles

Beste ouder/verzorger,

We hopen dat onderstaand bericht u en uw familie in goede gezondheid treft.
Sinds ons vorige mailbericht met betrekking tot het coronavirus is er een hoop gebeurd. Gisterenavond heeft de minister-president een harde lockdown afgekondigd wat inhoud dat zwembaden tot 20 januari moeten worden gesloten.

Zwemlessen tot en met dinsdag 19 januari kunnen geen doorgang vinden. Dat vinden wij uiteraard ontzettend jammer. Wat er na 19 januari kan en mag zullen wij moeten afwachten en wij hopen na de persconferentie van 12 januari hier meer duidelijkheid over te hebben. Zodra wij hier meer over weten brengen we u uiteraard op de hoogte.

Helaas kan het afzwemmen van aanstaande zaterdag nu ook niet meer doorgaan. Kinderen die zouden mogen afzwemmen ontvangen later vandaag een apart bericht.

Mochten er vragen zijn over de contributie verzoeken wij u hiermee te wachten. Het bestuur is momenteel bezig om te kijken naar de mogelijkheden met betrekking tot de financiën. Wij zullen u zo spoedig mogelijk berichten als wij hier meer over weten.

Namens de commissie Diplomazwemmen willen wij u hele prettige feestdagen wensen en een goed en sportief 2021!

Kimberley ten Brink
Voorzitter Diplomazwemmen