Aangepaste zwemlessen tijdens de herfstvakantie!

Beste ouder(s)/verzorger(s),

In dit bericht vindt u informatie over de zwemlessen tijdens de herfstvakantie omdat deze in aangepaste vorm zullen plaatsvinden. Helaas zijn we genoodzaakt om alle reguliere zwemlessen af te gelasten, in verband met verschillende  afmeldingen van instructeurs. Wij konden geen gediplomeerd lesgever per badje garanderen, waardoor we tijdens de vakantie kiezen voor een andere vorm van zwemles geven. De aangepaste lessen betreffen de SuperSpetters en Zwemvaardigheid zwemlessen. Per groep wordt de nieuwe situatie verder toegelicht.

Voor de watergewenning zwemlessen op zaterdag 16 en 23 oktober zijn wel voldoende lesgevers beschikbaar. Deze lessen zullen zoals regulier plaatsvinden tussen 07.30 en 08.30. Dit geldt ook voor de privélessen die via Zwemscore gereserveerd zijn.

De SuperSpetters zwemlessen op maandag en woensdag ondervinden helaas geen doorgang. In plaats daarvan is er de hele avond ruimte om Ouder & Kind te zwemmen in het ondiepe en diepe bad. Helaas kan niet iedereen tegelijk zwemmen. Daarom is er in de webkassa van Zwemscore de mogelijkheid om je gratis aan te melden. Er zijn tijdslots van een half uur beschikbaar en aanmelden kan zolang er plek is. De link naar de webkassa vindt u onderaan dit bericht. De Webkassa kunt bereiken via de Zwemscore pagina van uw kind of door te klikken op de volgende link: https://zpch.zwemscore.nl/webkassa/.

Voor de zwemlessen van Zwemvaardigheid verandert er weinig. Er hoeft niet van te voren aangemeld te worden en je komt gewoon zwemmen op je eigen zwemtijd. Wel is er een apart (vakantie) programma samengesteld voor de hele groep.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, kunt u deze stellen via diplomazwemmen@zpch.nl (SuperSpetters) of vaardigheid@zpch.nl (Zwemvaardigheid). 

Met vriendelijke groet,

Commissie Diplomazwemmen ZPCH