Goud en Brons in Luxemburg

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 mei deden de zwemsters van age 1 en age 2 mee aan de 27e SynchroCup in Luxemburg. Een grote wedstrijd met deelnemers uit Belgie, Nederland, Luxembrug, Schotland, Noorwegen, Duitsland en Zwitsersland.

Verrassend Brons voor Age 1

Het groepsnummer van Kathelijne, Kyara, Jente, Hayley, Ninthe, Carolien en Lindsey mocht aan het einde van het weekend een bronzen medaille in ontvangst nemen. Wat een verrassing was dat, want iedereen dacht dat ze 4e geworden waren. Het bewijs dat we het rekenen toch echt aan de jury moeten overlaten.

Bij soli eindigde Kathelijne op de 6e plaats en Kyara op de 7e plaats. En het duet van Jente en Kyara ging als 9e de finales in en behaalde uiteindelijk een hele mooie 5e plaats.

Goud voor Age 2

Bij de age 2 behaalde de ploeg met afstand een 1e plaats. Dit gouden team bestaat uit Noortje, Femke, Zärrin, Judith, Xenna , Ilse en Marin.

Noortje kreeg met haar solo ook een gouden medaille omgehangen. En Femke behaalde met haar solo een 5e plaats. En ook het duet van Noortje en Marloes (Dolfijn) werd beloond met goud. De bronzen medaille bij de duetten was voor het duet van Femke en Zärrin.

Een mooi weekend waarbij alle zwemsters met en verdiende medaille huiswaarts gingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *