Goud en brons op interregio uitvoeringen age 2

Zaterdag 12 mei was het de beurt aan de zwemsters onder 15 jaar (age 2) voor de interregio uitvoeringen. In het gloednieuwe sportcomplex in Raalte streden 17 solisten, 30 duetten en 18 ploegen om het eremetaal.

De ploeg bestaande uit Noortje Reijnen, Zärrin Sahertian, Femke Vos, Ilse de Heij, Xenna MacKay, Marin Hokke en reserve Judith Bosman moest genoegen nemen met een derde plaats. Het verschil in punten met nummer 2 was niet groot en werd voornamelijk veroorzaakt doordat ZPCH met 2 zwemsters minder aan de start verscheen, wat een punt aftrek oplevert.

Het duet van Noortje Reijnen (ZPCH) en Marloes Steenbeek (De Dolfijn) behaalde met een hele strakke uitvoering de 1e plaats. Het duet van Zärrin Sahertian en Femke Vos  moesten met een minimaal verschil op nummer 3 genoegen nemen met een 4e plaats.

Voor Noortje was het een drukke dag, want zij kwam naast het team en het duet ook uit in het onderdeel solo. Met haar solo behaalde ze een bronzen medaille. Femke Vos mocht helaas haar solo niet zwemmen omdat er teveel deelnemers waren.

De komende weken zal er hard getraind worden om de uitvoeringen te perfectioneren om straks op de Synchrobeat in het SKWA opnieuw te strijden om de medailles.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *