Senioren zwemmen World series in Slowakije

Het seniorenteam heeft van 11 tot en met 13 mei deelgenomen aan de 4e wedstrijd van de Worldseries in Samorin in Sowakije. Een hele bijzondere, leerzame en unieke ervaring,, een grote internationale wedstrijd in het zonnetje in een buitenbad.

Het team van Rynske Keur, Anouk Brand, Kim Schravendijk, Eva Meulblok, Mayra Burger, Britt de Moes, Vivienne van Eenennaam en Rebecca Duyverman behaalde een 6e plaats bij de technische uitvoering en een 8e plaats bij de vrije uitvoering.

Bij de vrije uitvoering solo kwamen Rebecca Duyverman (10e), Vivienne van Eenennaam (11e) en Mayra Burger (12e) in actie. Bij de technische uitvoering solo was het alleen Rebecca (7e) die ZPCH vertegenwoordigde. Bij de technische uitvoering duetten behaalden Kim Schravendijk e Eva Meulblok een een 6e plaats, terwijl Vivenne en Rebecca samen op een 5e plaats eindigden. De vrije uitvoering van Vivienne en Rebecca behaalde een 11e plaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *