Succes op interregio age 1

Zaterdag 26 mei (een warme dag), was de interregio age 1 en de interregio vrije combinatie in het Geusseltbad in Maastricht.

Kathelijne van Harten behaalde met haar solo een bronzen medaille, terwijl Kyara Sabajo op een mooie vijfde plaats eindigde. Het duet van Kyara en Jente Hokke, met reserve Ninthe van Riemsdijk, behaalde een mooie tweede plaats.

Het groepsnummer van de age 1 behaalde ook een zilveren medaille. Zwemsters in deze ploeg zijn  Kyara, Jente, Ninthe, Kathelijne, Lindsey, Hayley en reservezwemsters Rania en Carolien. Deze wedstrijd was een  hele goede voorbereiding op de Synchrobeat.

Na de interregio age 1 begon de interregio vrije combinatie. De juniorenploeg van ZPCH moest zich op het laatste moment helaas terugtrekken. Ilse en Marin waren nog de enige zwemsters van ZPCH in dit gedeelte van de wedstrijd. De startgemeenschap ZPCH/DAW behaalde een mooie derde plaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *