10x goud op de regionale kampioenschappen in het SKWA

Op 30 juni werden de regio kampioenschappen gezwommen in het SKWA. Er waren maar liefst 70 uitvoeringen in diverse categorieën ingeschreven.

Goud was er voor de age 1 solo van Kathelijne van Harten, het age 1 duet van Jente Hokke en Ninthe van Riemsdijk en het team age 1. Bij de age 2 was er goud voor de solo van Noortje Reijnen en voor het duet van Femke Vos en Zärrin Sahertian. Maar ook in de B-categorie was er goud voor het trio van Marta Podebska, Daniela Ghasseminejad en Anastasia Ibrahimov. Bij de junioren was er een gouden medaille voor Vivienne van Eenennaam met haar solo en bij de senioren voor Shelby Kasse. Ook het seniorenduet van Rebecca en Vivienne behaalde goud. Als laatste behaalde ook het seniorenteam nog een gouden medaille.

Zilver was er voor de juniorencombo en voor de age 2 ploeg, voor de juniorensolo van Mayra Burger en voor de seniorensolo van Rebecca Duyverman. Ook het juniorenduet van Silke Burger en Madeleine Regtering behaalde een zilveren medaille.

Brons was er voor de startgemeenschap combo ZPCH/DAW met Ilse de Heij en Marin Hokke en voor de age 2 solo van Femke Vos. In de B-categorie behaalde het juniorentrio van Emma Leen, Julia Vrolijk en Izabella Buitelaar een bronzen medaille.  Bij de senioren duetten behaalde Kim Schravendijk en Eva Meulblok een derde plaats.

De uitvoering van de age 2 2e ploeg (6e plaats) en viel helaas net buiten de medailles.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *