Goud en zilver op de interregio senioren

Op zaterdag 13 oktober was de eerste wedstrijd van het interregio-kampioenschap. Deze wedstrijd was de techniekwedstrijd voor de senioren en werd gehouden in Breda. Voor het eerst kwam het nationaal duet van Noortje en Bregje de Brouwer uit voor ZPCH. De gouden medaille was voor Bregje met 79,0863 punten en het zilver was voor tweelingzus Noortje met 78,4255 punten.

Maar liefst 17 zwemsters van ZPCH vertrokken naar Breda voor deze eerste belangrijke wedstrijd van het seizoen. Naast Noortje en Bregje de Brouwer kwamen ook Clara Jauma en Anne Griffioen voor het eerst uit voor ZPCH.

Voor Rebecca Duyverman (6e),  Eva Meulblok (8e) en Lotte Tromp (10e) was er ook een plekje in de top 10. Vivienne van Eenennaam werd 12. Kim Schravendijk, Mayra Burger, Vera Middelkamp en Claura Jauma eindigden respectievelijk op een 14e tot een 17e plaats. Britt de Moes behaalde een 39e plaats en Anne Griffioen een 54e plaats.

Voor de junioren Zärrin Sahertian (21e plaats), Femke Vos (33e plaats), Britt Schuurmans (35e plaats), Gioia Captijn (45e plaats) en Emme-Lotte Cools (55e plaats) was het de eerste senioren wedstrijd. Ze behaalden allemaal voldoende punten om het seniorendiploma in ontvangst te mogen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *