Medailles, diploma’s en limieten in Alkmaar

Op zaterdag 10 november was alweer de tweede limietenwedstrijd van dit seizoen. Ditmaal gingen de zwemsters van ZPCH naar Alkmaar. Diploma’s werden behaald door Sanne Wijtkamp (age 1), Sayuri Chan (age 1), Pien Gonzales (age 2)  en Marin Hokke (junioren). Verder behaalde ZPCH 3 gouden, 1 zilveren en 2 bronzen medailles.

In de categorie age 1 behaalde Kyara Sabajo een gouden medaille. Net buiten de medailles op een 4e plaats kwam Rania Gunardi, direct gevolgd door Ninthe van Riemsdijk op een 5e plaats. De 7e en8e plaats waren respectievelijk voor Carolien Suleiman en Lindsey Veldman. Sanne Wijtkamp behaalde een 22e plaats en Sayuri Chan eindigde op een 28e plaats.

Bij de categorie age 2 was de beste klassering voor Mette Bos (7e). Joy Favie (12e), Marta Podebska (14e), Kathelijne van Harten (15e), Iris Schrama (17e), Hayley Burger (20e), Marola Youssef (21e), Marlinka Grundell (23e), Willemijn Buitelaar (29e), Charelle Spaan (30e), Joelle Bosscher (33e), Pien Gonzales (39e), Lara Vellema (40e), Arwen Molleman (42e), Lieke Baart (44e), Jente Hokke (45e), Daniela Ghasseminejad (48e) en Zuzanna Podebska (49e) waren de andere zwemsters in de age 2.

Bij de junioren was er een gouden medaille voor Noortje Reijnen en een bronzen medaille voor Femke Vos. Zärrin Sahertian (5e), Gioia Captijn (6e), Silke Burger (7e), Ilse de Heij (8e), Marin Hokke (9e) en Emme-Lotte Cools (10e) eindigden allemaal in de top 10. Xanne Mackay (12e), Madeleine Regtering (14e), Izabella Buitelaar (22e) vielen net buiten de top 10.

Bij de senioren was het goud voor Vera Middelkamp, zilver was er voor Mayra Burger en het brons was voor Vivienne van Eenennaam. Birrt Schuurmans behaalde een 8e plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *