Vijf maal goud op de miniregio

Zaterdag 3 oktober is in Utrecht de eerste wedstrijd van de miniregio competitie gehouden. Dit is een wedstrijd speciaal voor zwemsters in de aanloopgroepen.  Zo’n 120 zwemsters afkomstig van 7 verenigingen uit de regio deden mee, verdeeld over 5 verschillende categorieën.

ZPCH kwam naar Utrecht met 23 zwemsters. Deze gingen naar huis met 5x goud, 1x zilver en 2x brons.

In de categorie zonder basishouding was er goud voor de jonge Alyssa Righarts. Esma Unal werd 6e en Melissa Liu behaalde een 7e plaats. Beau de Kort en Anna Pouwels werden respectievelijk 26e en 29e.

In de categorie zonder zeilboothouding was er goud voor Feline Neerincx en brons voor Marousja Roodenburg. Milou Balfort eindigde op een vijfde plaats. In de B-categorie behaalds Amal Fighi een bronzen medaille.

In de categorie zonder balletbeenhouding was er goud voor Joelle Vogel en zilver voor Eva van Duiven. De 5e plaats was voor Jade Marchena, de 8e plaats voor Ilana Righarts en de 16e plaats voor Sofia Harrison. In de B-categorie was er goud voor Kes de Vries. De 5e plaats was voor Isabella van Mechellen.

In de categorie zonder spagaatdiploma was het Thalia Karagounis die er met een gouden medaille vandoor ging. In de B-categorie behaalde Sudenaz Dilber een 4e plaats en Tata Lomia een 6e plaats.

In de categorie zonder barracudadiploma waren er geen ereplaatsen voor ZPCH. De beste plek was voor Zita Heemskerk (6e) direct gevolgd door Sophie Winkel (7e). Demelsa Stricker werd 9e.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *