Brons voor Kyara op de interregio

Zaterdag 15 december in Heerenveen was de laatste techniekwedstrijd van de interregiocompetitie. Dit keer mochten de zwemsters van de age 1 laten zien waar ze stonden.  Maar liefst 108 sporters vanuit heel Nederland deden mee aan deze wedstrijd. De eerste 5 sporters van ZPCH eindigden binnen de top 15.

Kyara Sabajo behaalde een hele mooie derde plaats met 56.8310. Ook binnen de top 10 eindigden Ninthe van Riemsdijk en Rania Gunardi op een respectievelijke 8e en 9e plaats. Lindsey Veldman eindigde op een 13e plaats, direct gevolgd door een Carolien Suleiman op een 14e plaats.

Sanne Wijtkamp, Tessy Tiemens en Zita Heemskerk zwommen voor het eerst een interregiowedstrijd. Sanne behaalde een hele mooie 49e plaats en Tessy behaalde een 60e plaats. Zita Heemskerk deed buiten mededinging mee, omdat zij eigenlijk te oud is voor deze categorie. Met 42,1738 punten kwam ze helaas iets te kort voor het age 1 diploma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *