Twee keer zilver op de interregio senioren in eigen huis.

Zaterdag 12 januari is in het SKWA de interregio voor senioren gezwommen. Maar liefst 16 solisten, 7 duetten en 8 teams streden om de medailles. De wedstrijd is een belangrijke oefening voor het NK Senioren op 26 en 27 januari 2019 in Heerenveen. Hoewel de wedstrijd in eigen huis was, kwam ZPCH niet met de volledige wedstrijdploeg aan de start.

De solisten streden in twee categorieën namelijk de technische uitvoering en de vrij uitvoering. Soliste Rebecca Duyverman kwam uit in beide categorieën. Bij de vrije uitvoering, gemaakt door de Oekraïense Voloshyna, behaalde Rebecca de vierde plaats. De technische uitvoering liep een stuk beter en hier eindigde ze dan ook op een mooie tweede plaats.

Ook  de duetten waren verdeeld over twee categorieën. Bij de technische uitvoering behaalden Kim Schravendijk en Eva Meulblok een zilveren medaille. Bij de vrije uitvoering was er geen deelname vanuit ZPCH.

Het team van ZPCH moest zich helaas op het laatste moment terugtrekken vanwege een blessure bij een van de zwemsters. Twee weken voor het NK Senioren wilden we hier geen risico mee lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *