Noortje en Bregje de Brouwer winnen Haarlemmermeers Sportpodium 2018

Op maandagavond zijn in theater De Meerse alle sporters gehuldigd die in 2018 een medaille hebben gehaald op een NK, EK of WK. Van ZPCH kregen 17 sporters de medaille omgehangen van de wethouder Mieke Booij. Niet iedereen kon aanwezig zijn. De senioren zwommen op dat moment een demonstratie bij het AJAX Captains diner in Amsterdam.

Noortje en Bregje hebben ook aan deze demo deelgenomen. Direct na het zwemmen zaten ze in de taxi naar De Meerse voor de uitreiking van hun gemeentelijke sportmedaille en de bekendmaking van de winnaars van het Haarlemmermeers Sportpodium 2018.

En gelukkig was het niet voor niets. Noortje en Bregje wonnen de prijs in de categorie sportteam 2018. Een mooi beeldje en een hele mooie foto (gemaakt door Renata Jansen) kregen ze uitgereikt van de wethouder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *