Goud en Zilver op de interregio Age 2

Op zaterdag 11 mei is in Roosendaal de Age 2 uitvoeringen wedstrijd van de interregio competitie gezwommen. Het was een hele spannende wedstrijd met een verrassende uitslag. Maar liefst 17 solisten, 25 duetten en 19 ploegen streden om het eremetaal.

Bij de teams behaalde de groep van Hayley, Kathelijne, Marta, Joy, Mette, Marin, Ilse, Noortje en reserves Jente en Marlinka een verrassende eerste plaats. Het goud moesten ze wel delen met ACZ, die exact evenveel punten behaalde. Ook de nummer 3 AZC stond maar op 0,03 punten achterstand.

Ook bij de solisten was het spannend. Er waren zeer veel goede solisten aanwezig. Noortje zwom een goede solo, die uiteindelijk goed was voor een gouden medaille.

Bij de duetten had ZPCH 3 deelnemende duetten. Het duet van Noortje, samen met duetpartner Marloes (Dolfijn) eindigde op een 2e plaats. Het duet van Ilse en Marin behaalde uiteindelijk een 9e plaats. Marola en Iris zwommen voor het eerste een duet en eindigden op de 24e plaats.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *