Medailles en diploma’s op de limietenwedstrijd

Op 20 april was er weer een limietenwedstrijd voor de wedstrijdploeg. Hier konden de laatste limieten voor de synchrobeat behaald worden, maar ook al de limieten voor de NK en de NJK voor volgend seizoen.  ZPCH kwam aan de start met 44 sporters. Samen waren ze goed voor 3 gouden, 3 zilveren en 2 bronzen medailles. 5 sporters kregen hun age 1 of age 2 diploma.

Bij de senioren was het zilver voor Eva en het brons voor Kim. Ook Britt behaalde haar seniorenlimiet.

Bij de junioren was er een gouden medaille voor Zärrin en een zilveren medaille voor Mayra. Maar ook Britt, Vera, Kishan, Femke, Gioa en Silke eindigden in de top 10.  Emme-Lotte en Madeleine vielen net buiten de top 10, maar behaalden wel een limiet voor de NJK. Izabella lukte het helaas niet om een diploma of limiet te behalen.

Bij de age 2 was het zilver voor Noortje. Ilse, Marin en Kathelijne behaalden een top-10 notering. Ook Mette, Hayley, Marta, Marola, Charelle, Jente, Marlinka, Joy, Iris en WIllemijn voldeden aan de punten voor een limiet. Zuzanna voldeed voor het eerst aan deze punten en behaalde daarmee haar age 2 diploma. Ook Sayuri, Arwen en Lieke behaalden hun age 2 diploma. Lara was al in bezit van haar age 2 diploma, maar behaalde net niet voldoende punten voor een limiet.

Bij de age 1 was er een gouden medaille voor Kyara en een bronzen voor Bade. Ook NInthe, Rania en Lindsey vielen binnen de top 10. Carolien, Sanne, en Tessy behaalden de limietpunten. Zita zwom een goede wedstrijd en mocht het age 1 diploma in ontvangst nemen. Thalia, Sophie en Demelza kwamen net iets te kort voor hun diploma. Zita won een gouden medaille in de B-categorie.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *