Noortje Reijnen 4e met duet op de Swiss Youth Competition

Van 3 tot en met 5 mei heeft Noortje Reijnen met de nationale selectie deelgenomen aan de Swiss Youth Competition. Samen met haar duetpartner Marloes Steenbeek van de Dolfijn behaalde ze een 4e plaats achter de Russen en Spanjaarden.  We zijn natuurlijk heel trots op Noortje en ZPCH coach Rynske Keur.

Op zaterdag 4 mei was de techniek voorronde. Noortje behaalde daar een 17e plek met 68,8240 punten.  Samen met de 8e plaats van Marloes was het gemiddelde resultaat voldoende om als vierde de finale in te gaan.

Op zondag 5 mei zwommen ze de finale. Voor de uitvoering behaalden ze 69,9667 punten.  Dit puntenaantal was voldoende om de 4e plaats vast te houden. Een prima resultaat direct achter 2 Russische en een Spaans duet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *