Super Synchro Open Middag

Vind jij zwemmen, dansen en turnen ook zo leuk? En ben jij een echte waterrat. Kom dan op 25 mei naar de Super Synchro Open Dag in het SKWA. Van 12.00  tot 15.00 uur ben je van harte welkom.

Bij synchroonzwemmen voer je op de muziek verschillende figuren en zwemslagen uit en maak je sierlijke bewegingen met je armen. Je wordt steeds leniger, je krijgt een goede conditie, je wordt steeds sterker. Synchroonzwemmen is leuk om naar te kijken. Maar het is nog veel leuker om het zelf te doen.

ZPCH Synchroonzwemmen nodigt alle jongens en meisjes tussen 5 en 12 jaar uit om deel te nemen aan deze open dag. Natuurlijk moet je wel een zwemdiploma hebben. Je mag meezwemmen, er zijn demonstraties en leuke activiteiten. Er is alle gelegenheid om met onze leden te praten. Ouders zijn ook van harte welkom om te komen kijken.

12.00 – 13.00 uur Uitleg synchroonzwemmen, workshop landtraining

13.00 – 15.00 uur In het water volg je diverse workshops. je leert wat figuren en je gaat al een echte uitvoering zwemmen. Natuurlijk mogen de ouders komen kijken. Tussendoor kijken we naar een paar korte demonstraties van onze leden.

Neem je badpak of zwembroek en een handdoek mee en komt op 25 mei gezellig meedoen. Deelname is gratis!

We gaan er een gezellige en leerzame middag van maken.

Geef je op via deze link . Of stuur een mailtje naar commissie@sz.zpch.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *