Team ZPCH wint zilver op Nederlandse Junioren Kampioenschappen

Op zaterdag 6 april werd in Zwolle het Nederlands Kampioenschap Synchroonzwemmen voor junioren gehouden. ZPCH nam deel aan dit kampioenschap met 13 junioren. Ze namen deel aan de technische voorronde en behaalde finaleplaatsen met solo, duet en team.

Het team bestond uit Noortje, Zärrin, Femke, Vera, Britt, Kishan, Gioia en Mayra. Madeleine en Silke stonden reserve voor de ploeg.  Na de voorrondes stonden het team op een tweede plaats en in de finale konden ze deze plaats vasthouden.

Bij de duetten was het spannend. Na de voorrondes stond het duet van Femke en Zärrin op een 6e plaats en het duet van Ilse en Marin op een 12e plaats. Beide duetten zwommen een sterke uitvoering. Ilse en Marin klommen een plaatsje naar de 11e plaats. Femke en Zärrin deden het helemaal goed. Ze wisten maar liefst 3 plaatsen te klimmen en mochten aan het einde van de dag hun dik verdiende bronzen medaille ophalen.

Op bij de solo’s was het een ZPCH-succes. Noortje Reijnen na de voorrondes als 4e de finale in. Maar ook Noortje wist een plaatsje te klimmen en behaalde daarmee een bronzen medaille.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *