Uitwisseling tussen ZPCH en de Spaanse club CN Granollers

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april hadden we de age 2 sporters van de Spaanse topclub CN Granollers op bezoek. De club kwam met 22 sporters en 4 coaches naar Nederland toe in het kader van een uitwisseling tussen beide verenigingen. CN Granollers is een van de topclubs in Spanje, een land dat ook hoog meedraaid in de wereldtop. Voor zowel coaches als sporters is dit een geweldige ervaring.

Drie dagen lang werd er in het SKWA hard getraind door de age 2 sporters van ZPCH en CN Granollers. Ook de junioren van ZPCH namen deel aan deze uiwisseling. Op zondagochtend hebben we kunnen genieten van een demonstratie van beide clubs.

Sporters en coaches werden ondergebracht bij gastgezinnen die allemaal hun best hebben gedaan om de sporters een leuke ervaring mee te geven. Er is van alles gedaan en bezocht; de bollenvelden, de bloemencorso, Amsterdam, het strand, De Zaanse Schans, Madurodam en vast nog veel meer.

In September zullen de sporters van ZPCH naar Spanje afreizen voor het retourbezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *