NK Senioren en NK Masters 2019 in Hoofddorp

Wij zijn er trots op dat de KNZB ervoor heeft gekozen om dit seizoen het NK Senioren en NK Masters opnieuw toe te kennen aan ZPCH. Op 25 en 26 januari 2020 zullen de beste synchroonzwemsters van Nederland gaan strijden om de nationale titel.  Voor de zesde maal op rij zal ZPCH proberen om de nationale seniorentitels in de wacht te slepen.

ZPCH zal sterk vertegenwoordigd zijn met mogelijk 2 teams, 3 duetten en 3 soli. Op 5 oktober en 12 oktober zullen 23 sporters proberen om de limieten te behalen die nodig zijn om in aanmerking te komen voor 1 van deze uitvoeringen.

Wil je komen kijken naar het NK. Houd onze facebook en/of instagram  in de gaten of kijk voor meer informatie op de website van de KNZB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *