Noortje Reijnen 17 op WK onder 15 jaar

Van 28 augustus tot en met 1 september heeft Noortje Reijnen deelgenomen aan het WK Synchroonzwemmen onder 15 jaar. Dit WK werd door de FINA voor de 1e keer georganiseerd. In een groot deelnemersveld behaalde Noortje met haar solo een 17e plaats.

Op woensdag 28 Augustus was de voorronde voor de solo’s. In een deelnemers veld van maar liefs 32 solisten wist Noortje een 17e plaats te behalen met 71,9332 punten. Twee dagen later op was de techniekwedstrijd. Meer dan 320 deelnemers zwommen individueel voor de jury 4 verschillende technische figuren. Noortje zwom een zeer goede techniekwedstrijd. Met 73,9608 punten zwom ze naar een 78e plaats. Met dit resultaat kon ze haar 17e plaats vasthouden.

Noortje is lid van de Jong Oranje en heeft na een korte vakantie de trainingen weer hervat. Het is nog onbekend aan welke wedstrijden Noortje dit jaar zal deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *