Goud en Zilver op interregio senioren Heerenveen

Zaterdag 12 oktober was de eerste wedstrijd van de interregiocompetitie. ZPCH Synchroonzwemmen kwam naar Heerenveen met een grote delegatie van 22 sporters. De senioren en junioren namen zowel het goud als zilver mee naar huis. Madeleine Regtering zwom haar eerste wedstrijd op seniorenniveau en behaalde direct voldoende punten voor het diploma. Alle sporters behaalden een limiet voor het NK Senioren. Het NK senioren en NK masters wordt gehouden op 25 en 26 januari in het SKWA.

Het goud was voor Noortje de Brouwer (80,2493 punten) en het zilver was voor Bregje de Brouwer (79,8649 punten). Een mooie 4e plaats was er voor junior Noortje Reijnen (71,3363 punten). Ook Eva Meulblok (5e plaats), Rebecca Duyverman (7e plaats), Kim Deiman (8e plaats) en Alexia Muresan (10e plaats) zwommen in de top 10. Overige sporters van ZPCH waren Kim Schrijvendijk (16e), Mayra Burger (20e), Roelie Ootes (22e), Gioia Captijn (25e), Marit van den Witteboer (26e), Femke Vos (27e), Clara Arboix Jauma (28e), Marin Hokke (33e), Britt Schuurmans (34e), Ilse de Heij (35e), Zärrin Sahertian (37e), Britt de Moes (42e), Silke Burger (46e), Nienke Vissers (53e) en Madeleine Regtering (67e).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *