Veel medailles, limieten en diploma’s op de limietenwedstrijd

Óp zaterdag 9 november is in zwembad de Kwakel in Utrecht de 2e limietenwedstrijd gehouden. Op deze wedstrijd was het mogelijk om NK limieten te behalen. ZPCH kwam naar Utrecht met een grote groep van 42 sporters. In totaal behaalden ze 1 gouden medaille, 1 zilveren medaille, 3 bronzen medailles, 7 diploma’s en 28 NK limieten.

In de categorie age 1 geen medaille’s maar wel een diploma voor Demelza Stricker, Ilana Righarts, Feline Neerincx en Sudenaz Dilber. Er waren NK-limieten voor Thalia Karagounis, Marousja Roodenburg, Eva van Duiven, Ilana Righarts en Feline Neerincx.

Zilver voor Kyara (rechts) en brons voor Chantal (links)

In de categorie age 2 was er zilver voor Kyara Sabajo en brons voor Chantal Ummels. Beide haalden ook een NK-limiet. Ook Kathelijne van Harten, Marlinka Grundell, Ninthe van Riemsdijk, Hayley Burger, Carolien Sulaiman, Iris Schrama, Jente Hokke, Rania Gunardi, Lindsey Veldman, Pien Gonzales. Zuzanna Podebska en Sanne Wijtkamp behaalden een NK-limiet. Er was een age 2 diploma voor Sanne Wijtkamp, Tessy Tiemens en Kes de Vries.

Goud voor Noortje (midden) en brons voor Zärrin (rechts)

Bij de junioren was er goud voor Noortje Reijnen en brons voor Zärrin Sahertian.  Naast Noortje en Zärrin behaalden ook Femke Vos, Britt Schuurmans, Gioia Captijn, Ilse de Heij, Silke Burger, Marin Hokke en Marta Podebska voldoende punten voor het NJK. Daarmee hebben alle junioren hun NJK limieten binnen.

Bij de senioren was er een 3e plaats voor Nienke. Nienke probeerde een duetlimiet te halen voor het NK senioren. Dit is helaas niet gelukt. Maar wel een mooie medaille.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.