ZPCH Senioren winnen de interregio kampioenschappen.

Op de landelijke interregio wedstrijden voor senioren behaalde ZPCH een eerste plaats met team en solo. Deze wedstrijd werd gehouden op 11 januari in Zoetermeer.  Deze wedstrijd is een goed meetmoment voor het NK wat op 25 en 26 januari in Hoofddorp gehouden wordt.

Eerste seniorenteam 1: Britt, Rebecca, Mayra, Kim, Clara, Alexia, Eva en Kim

Met 68,3457 punten behaalde het seniorenteam van ZPCH een 1e plaats met een ruime voorsprong op de nummer 2 uit Capelle. Een mooi uitganspunt voor het NK op 25 en 26 januari waar dit team hun nationale titel gaat verdedigen.

Tweede seniorenteam met Britt, Zärrin, Femke, Marit, Noortje, Gioia, Ilse en Roelie.

Het tweede seniorenteam van behaalde een vijfde plaats met 58,1468 punten. Een mooie prestatie aangezien dit team voornamelijk uit junioren bestaat. Ook voor dit team lonkt het podium op het NK. Ze zullen alles op alles zetten om dit te behalen.

De solisten Alexia (links) en Kim (rechts)

Ook onze solisten deden het fantastisch goed. Bij de technische uitvoeringen behaalde Alexia een 1e plaats met 69,9898 punten en Kim behaalde een 3e plaats met 67,115 punten.

Beide solisten zwommen ook de vrije uitvoering. Ook hier behaalde Alexia een 1e plaats met 72,6333 punten. Kim eindigde op een vijfde plaats met 70,5000 punten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *