Goud, zilver en brons voor de allerjongste sporters op de miniregio!

Op 8 februari waren onze sporters van de aanloop weer aan de beurt voor de 2e miniregio wedstrijd van dit seizoen. Voor de eerste keer met de nieuwe figuren. ZPCH behaalde 1 gouden, 3 zilveren en 2 bronzen medailles.

In de categorie zonder basishoudingdiploma was het zilver voor Fay van den Bosch en het brons voor Lenne van den Ende. Sam Dagevos (4e) greep net naast het podium. Ook Kayleigh Samuels (7e)  zwom mee in de A-categorie.

In de B-categorie was het zilver voor Rosa Vugts. Eliza Kranendonk werd zesde en Mathilda Bouma werd zevende.

In de categorie zonder balletbeendiploma was de beste ZPCH zwemster Alyssa Righarts  (7e) gevolgd door Anna Pouwels (11e).

In de B-categorie was het hele podium groen. Het goud was voor Melissa Liu, het zilver was voor Myrthe Hinke en het brons was voor Vera van Burik. Astrid Bloem (7e), Beau de Kort (11e) en Amal Fiqhi (13e) waren de overige ZPCH sporters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *