Limietenwedstrijd 1 februari

Op zaterdag 1 februari hebben we deelgenomen aan de limietenwedstrijd in Amsterdam In het Sloterparkbad gingen 138 zwemsters van 12 verschillende verenigingen te water om de laatste NK limieten te behalen. ZPCH ging naar huis met 2 zilveren en 2 bronzen medailles, een age-1 diploma en 30 limieten voor de diverse NK’s

Kyara Sabajo (links) en Chantal Ummels (rechts)

Bij de age-2 behaalde de ZPCH sporters 2 medailles. De zilveren medaille was voor Kyara Sabajo en een bronzen medaille was er voor Chantal Ummels. Ook Jente (4e), Marlinka (5e) en Ninthe(7e) zwommen in de top 10. Overige ZPCH zwemsters zijn Rania (11e), Hayley (12e), Pien (14e), Lara (16e), Zuzanna (17e), Lindsey (23e), Kes (25e), Caroline (26e), Sanne (27e), Lieke (30e), Sudenaz (34e) en Sophie (44e). Alle NK zwemsters behaalden hier hun limieten.

Zilver voor Noortje Reijnen (rechts)

In de categorie junioren was er een zilveren medaille voor Noortje Reijnen. Ook Zärrin (7e), Britt (9e), Marin (10e), Ilse (12e), Silke (17e), Marta (20e), Madeleine (22e) en Mette (23e), zwommen een prima wedstrijd.

Brons voor Isabella van Mechellen (links)

In de categorie age-1 was er een bronzen medaille voor Isabella van Mechelen in de B-categorie. Met 44,4320 behaalde ze voldoende punten voor haar age 1 diploma. Overige zwemsters van de age 1 waren Thalia (6e), Jade (7e), Joëlle (8e), Ilana (11e), Marousja (12e), Eva (16e) en Sofia (21e).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *