ZPCH Synchroonzwemmen aanwezig op de SportFair

Zondag 13 september a.s. zal ZPCH aanwezig zijn op de SportFair. De SportFair wordt gehouden bij de Toolenburgerplas en is open van 11.00 – 15.30 uur. Kom langs en maak kennis met het synchroonzwemmen. Onze enthousiaste vrijwilligers vertellen graag aan iedereen hoe leuk deze sport is.

Meer informatie over de SportFair vind je hier!

Op zaterdag 19 september houdt ZPCH in het kader van de Nationale Sportweek een “Grote Open Dag”. Tijdens de SportFair kun je inschrijven om hieraan deel te nemen. Dan kun je zelf ervaren hoe leuk synchroonzwemmen is. De Open Dag is van 14.00 – 16.00 uur in het SKWA. Geen tijd om langs te komen op de SportFair? Geef je dan op voor de open dag via deze link.

Ben je een jongen of een meisje in de leeftijd van 5 tot 10 jaar! Houd je van zwemmen, dansen en turnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *