21 Diploma’s behaald tijdens afzwemmen

Op zondag 18 oktober stond er een afzwemmen gepland. Helaas, door de maatregelen van het RIVM, kon het afzwemmen niet doorgaan. Maar dankzij een snelle tijdelijke aanpassing in de regelementen kon er afgezwommen worden binnen de eigen cluburen. Binnen een paar dagen was alles geregeld en konden we op vrijdag 23 oktober toch afzwemmen.

Helaas konden de ouders er niet bij zijn om de vorderingen van hun kinderen te bewonderen. Maar voor de sporters was het een hele vertrouwde situatie. In het eigen bad waar ze altijd trainen en met de eigen juryleden. Wat fantastisch dat het mogelijk was.

Het uitreiken van de diploma’s deden we lekker buiten. Zo konden de ouders toch een beetje meegenieten.

Voor het basishoudingdiploma slaagden: Yvaine IJselmuiden, Uliana Dronova, Romee in ’t Veld, Julia Kubinska, Anna Blinkova en Svetlina Peneva.

Sporters van aanloop 1 met het basishoudingdiploma.

Voor het zeilbootdiploma slaagden: Sam Dagevos, Fay van den Bosch, Senna Driessen, Kayleigh Samuels, Mathilda Bouma, Eliza Kranendonk, Lenne van den Ende en Rosa Vughts.

De sporters van aanloop 2 met het behaalde zeilbootdiploma

Voor het spagaatdiploma slaagden: Alyssa Righarts, Anna Pouwels, Beau de Kort, Vera van Burik, Astrid Bloem, Myrthe Hinke en Amal Fiqhi.

De sporters van aanloop 4 met het behaalde spagaatdiploma.

Jettie, Marianne, Jitske, Maja, Bert en Tanya dank je wel voor het jureren. Vanessa en Eelco wat fijn dat jullie het secretariaat gedaan hebben. En natuurlijk ook de coaches Mariet en Anouk bedankt voor jullie inzet.

De volledige uitslag vind je hier. Hier kun je ook de individuele scoren terugvinden.