Tweede ronde Synchro 2021 ook succesvol

In maart is de 2e ronde van de Synchro 2021 competitie gehouden. Ook deze ronde is voor ZPCH zeer succesvol gelopen. De sporters behaalden met hun uitvoeringen maar liefst 6x een 1e plaats, 5x een 2e plaats. Uitvoeringen die onder normale omstandigheden in het water uitgevoerd worden, zijn omgezet naar een landversie. Sporters en coaches konden alle creativiteit erop loslaten. Het eindresultaat was super! Hier zijn alle filmpjes terug te kijken.

Senioren 2x goud en 1x zilver.

Het seniorenteam van ZPCH bestond voor deze gelegenheid uit Silke, Madeleine, Kim, Merit, Ilse, Marin, Femke en Gioia. Met 70,5000 punten behaalden ze een tweede plaats. Bij de duetten waren Marloes Steenbeek en Noortje Reijnen ingeschreven. Zij behaalden samen de 1e plaats met 74,000 punten. En ook bij de soli was de 1e plaats voor ZPCH. Soliste Kim Deiman behaalde 75,5000 punten.

Ook junioren behalen goud en zilver

Het juniorenteam van ZPCH bestaat uit Ilse, Marta, Mette, Marin, Marlinka, Eline en Femke. Ook dit team trotseerde de enorme kou en behaalde een 2e plaats met 64,1666 punten. Bij de duetten waren het wederom Marloes en Noortje die een 1e plaats behaalden. Dit keer met 79,3333 punten. Beide sporters vielen ook bij de soli in de prijzen. De 1e plaats was voor Marloes met 75,3334 punten en de 2e plaats was voor Noortje met 72,5000 punten.

Chantal behaald 1e plaats bij age 2

Bij de age 2 was het niet gelukt om binnen de gestelde tijd een team samen te stellen. Chantal Ummels deed wel mee in de categorie duetten. Samen met duetpartner Mare Schallenberg (ACZ) behaalden ze een 1e plaats met 72,6667 punten.

Spannende strijd bij age 1

Het team van age 1 bestond uit Feline, Yra, Marousja, Sofia, Danique en Joëlle. Met 56,5000 punten behaalden ze de 2e plaats. Ze hadden maar een halve punt achterstand op de winnaars. Bij de duetten was het nog spannender. Danique en Joëlle kwamen ook tot een tweede plaats. Met 57,8333 stonden ze 0,2 punten achter de winnaars. Marousja was de reserve voor het duet. Soliste Danique van Straten behaalde een 1e plaats met 59,1667 punten.