Noortje en Marloes debuteren in seniorencircuit

Noortje Reijnen en Marloes Steenbeek hebben deelgenomen aan de Virtual World Series Artistic Swimming in Canada. Een Virtuele editie vanwege COVID-19. Met een vijfde en zevende plaats lieten Noortje en Marloes zien dat ze aansluiting vinden bij de senioren.

Op zaterdag 29 mei werden alle technische uitvoeringen beoordeeld. Met 78.7956 punten behaalden Noortje en Marloes een vijfde plaats, vlak achter het duet van Liechtenstein wat voor het eerst deel zal nemen aan de Olympische Spelen. Hiermee laten ze zien dat ze grote stappen gemaakt hebben het afgelopen seizoen. Op zondag 30 mei werden alle vrije uitvoeringen beoordeeld. Met 79.2333 punten behaalden ze met deze uitvoering een zevende plaats.

The FINA Artistic Swimming World Series is een jaarlijkse internationale serie wedstrijden voor senioren. Deze wedstrijden worden georganiseerd over de gehele wereld, door bij de FINA aangesloten landen.