Groen podium op eerste wedstrijd van dit seizoen

Synchroonzwemsters van ZPCH kunnen na één jaar weer eindelijk weer strijden tegen andere verenigingen!

Na een heel jaar wachten konden de senioren van ZPCH zich op 2 oktober eindelijk weer meten tegen anderen verenigingen uit de regio. Duidelijk was dat ze nog steeds zeer goed op niveau zijn. In Amersfoort kleurde het podium volledig groen met een 1e plaats voor Noortje Reijnen, een 2e plaats voor Marloes Steenbeek en een 3e plaats voor Kim Deiman

Aan deze 1e limietenwedstrijd van het seizoen deden 29 junioren en senioren mee afkomstig van 5 verenigingen uit Regio MidWest. De wedstrijd was de eerste mogelijkheid om te kunnen voldoen aan de NK-limiet, voor het NK senioren dat in januari wordt gehouden. Alle 14 ingeschreven junioren en senioren van ZPCH voldeden aan de minimale eis van 55.000 punten.

Naast de ereplaatsen van Noortje, Marloes en Kim, eindigde ook Ilse de Heij (8e) en Marit van de Witteboer (9e) nog in de top 10. Silke Burger (11e), Merit Braakhuis (12e), Eline Braakhuis (13e), Marin Hokke (15e), Marlinka Grundell (16e), Mette Bos (17e), Gioia Captijn (18e), Madeleine Regtering (24e) en Marta Podebska (26e) waren de overige ZPCH sporters die op 2 oktober aan de start verschenen. Allen voldeden aan de NK-limiet.

Naast de NK limieten voldeed Marlinka Grundell nog aan de eisen voor het behalen van het seniorendiploma.

Klik hier voor de volledige uitslag.