Zilver en Brons op miniregio

Op zaterdag 2 november hadden onze aanloopjes hun eerste wedstrijd van dit seizoen. En voor een heleboel zelfs de eerste echte wedstrijd. Met 18 sporters gingen we naar het Noorderparkbad in Amsterdam. Milou behaalde een zilveren medaille en Astrid behaalde een bronzen medaille.  En allemaal kregen ze een mooi vaantje.

Milou (links) behaalde zilver en Astrid (rechts) behaalde brons.

In de A- categorie basishouding deden alle sporters voor de 1e keer mee. Mathilde(12e), Senna (15e), Lenne (17e), Kaya (18e), Kayleigh (21e) en Sam (26e) hebben het allemaal supergoed gedaan. In de B-categorie werd Audrey 7e en Eliza 10e.  

In de A-categorie balletbeen behaalde Beau een 5e plaats, Alyssa een 10e plaats  en Anna een 14e plaats. Bij de B-categorie was er een 3e plaats voor Astrid. Vera (4e), Mirthe (5e), Melissa (9e), Amal (10e) en Esma (14e) waren de overige sporters in deze categorie.

In de A-categorie barracuda hadden we maar 1 deelneemster. Milou behaalde hier wel een zilveren medaille.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *