NK limieten op de interregio age 1

Jade Marchena (links) en Joëlle Vogel (rechts) voldeden voor de 1e keer aan de limiet voor het NK

Op zaterdag 14 december was de landelijke interregiowedstrijd voor de age 1 in ons thuisbad, het SKWA. Zo’n 140 zwemsters uit heel Nederland kwamen bij elkaar om voor het eerst dit seizoen tegen elkaar te zwemmen. Een score van 44.000 punten of meer leverde een limiet voor het NK in juni (Synchrobeat) op. Joëlle Vogel (50e) en Jade Marchena (63e) zwommen voor het eerst boven de 44 punten. Dit leverde een diploma en een limiet op. Feline Neerincx (48e) zwom voor de 2e keer boven de limieteisen en stelde daarmee deelname aan het NK zeker.

Sofia, Milou, Joëlle, Thalia, Eva, Jade, Marousja, Feline en Ilana.

Maar ook de andere age 1 sporters deden het prima. Thalia (25e) had al 2 limieten en zwom voor het eerst boven de 50 punten. Ook Eva (36e) en Marousja (51e) zijn al in het bezit van 2 limieten.  Ilana (91e) kwam net een paar 0,3 punt tekort voor haar 2e limiet. Ook Sofia (108e) haalde het net niet. Milou (129e) behaalde op 23 november pas laatste aanloopdiploma en kon nu al meedoen aan deze landelijke wedstrijd.

Milou Balfoort behaalde op 23 november haar barracuda diploma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *