Minipolotoernooi ZPCH

Zondag 18 februari, Minipolotoernooi bij ZPCH
15 enthousiaste teams met de jongste waterpoloertjes uit de regio MidWest kwamen op bezoek bij de kanjers van ZPCH. Om 13.00 uur barste het SKWA uit zn voegen en stonden alle teams klaar om het water in te duiken. Bij het eerste startsein schoten de kinderen door het water op zoek naar de bal voor een paar mooie doelpuntjes. In totaal zijn er 36 wedstrijdjes gespeeld door deze stoere jongens en meisjes. Alle kinderen hebben genoten, de ouders hebben dicht langs de badrand alle acties van de kinderen goed kunnen volgen. Om 15.00 uur was het toernooi alweer afgelopen en ging iedereen weer vermoeid en tevreden naar huis. De volgende minitoernooien staan al op de kalender bij de clubs uit de omgeving. Daar gaan we met onze jongens en meisjes natuurlijk ook naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *