Nieuwsbrief inzake Corona & U-SWIM

Beste Zwemvrienden,
Zoals te verwachten viel, heeft ook het ZPCH Bestuur besloten dat alle trainingen tot 31 maart aanstaande komen te vervallen. Wij begrijpen dat dit voor veel zwemmers een teleurstelling zal zijn. Gezien de snel opeenvolgende ontwikkelingen hebben wij niet anders kunnen besluiten. Gezondheid staat immers voorop. Zie ook bijgaande brief namens het Bestuur.
Van het SKWA hebben wij begrepen dat zij, vooralsnog, open blijven. Banenzwemmen tijdens de gebruikelijke SKWA uren blijft dus nog mogelijk. Wijzigingen worden op de website van het SKWA gepubliceerd. Tijdens de ‘ZPCH uren’ mogen wij geen verenigingsactiviteiten organiseren, waardoor het niet mogelijk is om tijdens deze uren te zwemmen.
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Namens de trainers delen wij het goede initiatief van U-swim. Wil je de komende weken wel fit blijven volg deze pagina en voer de oefeningen uit. De toegang is gratis voor alle zwemmers!! U-swim upload vanaf vandaag elke dag een nieuwe training voor thuis. Elke dag een half uur landtraining is goed om zowel de conditie op pijl te houden en de spieren los te maken. Download de dagelijkse training op. http://www.uswim.nl/fitblijven . Succes en deel je resultaten met ons via #fitblijvenmetUSWIM.

Sportieve groetjes van alle trainers en hopelijk tot snel weer in het zwembad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.