We mogen weer aangepast zwemmen!

Hallo zwemmers, 
Het is zover! Het SKWA is weer open en we kunnen weer het water in. Dit  bericht zit vol belangrijke informatie dus lees hem goed door en meld je aan voor de trainingen en vraag je ouders om zich in te schrijven als hulpouder. Zonder voldoende hulp kunnen we helaas niet trainen.

ZWEMTRAININGEN voor alle leden (ook MASTERS).  Vanaf dinsdag 2 juni t/m dinsdag 30 juni kunnen we weer trainen in het SKWA. Voor de training op maandag in Nieuw Vennep zijn wij nog in overleg met ZV Nieuw Vennep. Deze training start nog niet. We hebben een nieuwe indeling gemaakt voor de trainingen, zie de bijlag in de e-mail die je ontvangen hebt. 
Voor deelnemen aan de trainingen gelden de volgende regels: 1. Je dient je uiterlijk de avond voor de training in te schrijven via de link van die week. Dit i.v.m. het maken van baan indelingen.  2. Je mag je alleen inschrijven voor de training waar je bent ingedeeld.  3. Als de training vol is, krijg je de optie: ik wil graag trainen, maar de training is vol. Vul dit in. Mocht er dan plek komen, kunnen we contact met je opnemen. En de week erna krijg je een plek op de training. Graag even laten weten of je dat wilt! 4. Heb je je ingeschreven, maar kun je niet dan meld je je af bij de trainer van die dag. Per mail Wz-trainers@zpch.nl of per whatsapp. 

Bij het maken van de indeling is zoveel mogelijk rekening is gehouden met leeftijd. Zo zwemmen op woensdag alleen de zwemmers onder 13 jaar omdat we dan het bad delen met diploma-zwemmen. Tijdens sommige trainingen zwemmen kinderen onder de 13 jaar in de groep van 13 jaar en ouder mee. Het is de bedoeling dat zij zich dan ten alle tijden houden aan de 1.5 mtr afstand regel.  Verder hebben we getracht iedereen minimaal 50% van zijn normale uren te laten zwemmen. Naast de zwemtrainingen blijven we voor de groepen t/m 12 jaar en 13 jaar en ouder een landtraining aanbieden en blijven we de mountainbike trainingen aanbieden voor 12 jaar en ouder. (inschrijven via whatsapp)

Verder hebben we voor iedere training diverse hulpouders nodig. Zonder deze hulpouders kan de training helaas echt niet doorgaan. Aanmelden per week via een link of per e-mail als je meerdere weken beschikbaar bent. 

Hierbij het nieuwe schema van trainingstijden, trainers en in het opmerkingen veld de hulp die we nog zoeken!

TEST TRAINING Maandag 1 juni van 09.00 – 10.00 mogen wij een test training geven in het SKWA. Dit is om onze protocollen te testen. Voor deze training willen wij graag het maximum aantal zwemmers 40 (5 per baan) in het bad hebben, dus we hopen dat jullie je allemaal zullen aanmelden (zie indeling in je e-mail). Juist om te testen of dit haalbaar is. Na deze training zullen wij het protocol opnieuw bekijken en indien nodig het aantal zwemmers per training aanpassen.  

TRAININGEN 1 – 7 JUNI Zwemmen en hulpouders Inschrijven voor deze trainingen kan d.m.v. deze link.  Inschrijven voor hulpouders kan d.m.v. deze link.
We hebben er weer ontzettend veel zin in en zien jullie graag allemaal weer zo snel mogelijk in het zwembad!

Sportieve groet van de trainers, Kay, Tristan, Bas, Wendy, Giel, Thomas, Jenna, Isa, Quinten, Remco, Kaylee, Kyra, Marieke, Petrousjka, Suzanne, Bas, Richard, Claudia 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *