Zwemles en vaardigheid

 

Welkom op de site van het diplomazwemmen bij ZPCH

Onze 60 jarige zwemvereniging is de oudste zweminstantie in Hoofddorp. Vanaf september 2014 zijn we aan de slag gegaan met de modernste zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) om uw kind nog beter en met nog meer plezier te leren zwemmen.


Bijzondere evenementen

Vriendjes en vriendinnetjes dag Proefles
Datum: zaterdag 10 februari 2018
07:30 – 08:30

Zit je in badje 0, laat dan op 10 februari aan een vriendje of vriendinnetje zien hoe leuk jouw zwemlessen zijn! Deelname vanaf 3 jaar. Voor meer informatie, stuur een mail.

Datum: zaterdag 3 maart 2018
07:30 – 08:30

Volg vrijblijvend een gratis proefles watergewenning. Deelname vanaf 3 jaar. Voor meer informatie, stuur een mail. Meldt u hier aan.

 

KNZB zwemlesmethode Het KNZB zwemdiploma Voordelen
Eigentijds, veel persoonlijke aandacht en op een leuke manier goed leren zwemmen. Dat is de zwemlesmethode SuperSpetters van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), die onder andere is ontwikkeld door Olympisch zwemcoach Jacco Verhaeren. Vanaf september wordt deze methode door de ZPCH aangeboden.
Klik hier voor meer informatie!SuperSpetters logo
Aanvang
Vanaf 4 jaar kan uw kind deelnemen aan onze zwemlessen. Voor die tijd kunt u uw kind al aanmelden. Uw kind komt dan op de wachtlijst en wordt per mail of telefonisch opgeroepen als het aan de beurt is.

Het SuperSpetters zwemlestrajct wordt afgesloten met het KNZB-zwemdiploma. De eindtermen van KNZB-zwemdiploma zijn gelijkwaardig aan het C-diploma. Na het behalen van dit diploma kan uw kind zich goed redden in moderne zwembaden en activiteiten in, op en aan het water.

Zwembad
De zwemlessen vinden plaats in het zwembad “Sportcomplex Koning Willem-Alexander  (SKWA)” te Hoofddorp.

Dagen en lesduur
Watergewenning word gegeven op zaterdag van 7.30-8.30. De overige zwemlessen worden gegeven op maandag of woensdag tussen 18.00 en 20.00. Alle lessen duren 60 minuten.

 

 

● Betere aansluiting bij motoriek en belevingswereld kinderen
● Plezier
● Gebruik van zwembril, badmuts en flippers
● Zwemboek voor kind en ouders
● Beloningsmomenten met stikkers
● Groepjes van maximaal 12 kinderen
● 2 instructeurs per groep
● Gediplomeerde instructeurs met een VOG

Vervolgdiploma’s
Na het KNZB zwemdiploma of ABC-diploma, kan uw kind doorgaan voor nog 15 erg leuke vaardigheidsdiploma’s. Meer weten over zwemvaardigheid? Klik!

Contact
Algemeen:
diplomazwemmen@zpch.nl
06-43520040 (dhr. Consemulder)Vaardigheid:
vaardigheid@zpch.nl
(Michèle Visser)